Beste docent,

Wat betekent dit voor jou?

We maken onze digitale leeromgeving klaar voor de toekomst! Dit doen we continu en stapsgewijs. Lees hier wat het betekent voor de methode waarmee jij werkt.

Selecteer hier jouw methode

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je dan hier aan.

Veelgestelde vragen

Deze worden continu bijgewerkt.

Foutmeldingen en problemen met het platform kun je doorgeven via de feedback-button in de digitale leeromgeving. Voor alle andere feedback neem je contact op met de klantenservice van Noordhoff.

Per schooljaar 2022-2023 zijn de meeste titels van Noordhoff voor het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs beschikbaar in de vernieuwde leeromgeving. Wil je weten of dit geldt voor de titel(s) waar jij mee werkt? Check dit dan op deze site:

De resultaten van leerlingen gaan op dat moment automatisch mee naar de nieuwe omgeving.

De afgelopen periode heeft online lesgeven een vlucht genomen. Noordhoff zet in de vernieuwde digitale leeromgeving voor vo en mbo gebruiksgemak centraal. Feedback vanuit docenten en leerlingen/studenten is hierin meegenomen. Vooral het uiterlijk van de digitale leeromgeving en het gebruiksgemak veranderen. Inhoudelijk en functioneel leveren we het lesmateriaal dat je van ons gewend bent. De vernieuwde omgeving geeft ons de mogelijkheid om de digitale leeromgeving met hulp van jouw feedback elke dag beter te maken.
Meer weten? Check dan deze video over de vernieuwde digitale leeromgeving.

Op deze website informeren we je continu over de verbeteringen. Inhoudelijk verandert de leeromgeving van de methode niet. Vanaf start schooljaar 2022 zetten wij de huidige digitale leeromgeving over naar de verbeterde versie, hier hoef jij niks voor te doen. Heb je additionele vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Door in te loggen met je eigen gegevens land je automatisch in de vernieuwde digitale leeromgeving. Vanuit het boekenplankje ga je naar de methode waarmee je werkt.

Nee, er zijn geen prijsverschillen door deze verandering.

Heb je een vraag?
We helpen je graag!