Beste VO Docent & LEERLING,

wat betekent dit voor jou?

Titels die per schooljaar 2021-2022 voor het eerst uitkomen, zijn beschikbaar in vernieuwde omgeving. Bestaande titels zijn nog steeds op de vertrouwde manier beschikbaar. In de loop van het schooljaar worden ook deze titels overgezet, zodat je dan ook de voordelen van de vernieuwde leeromgeving kunt ervaren. De resultaten van leerlingen gaan op dat moment automatisch mee naar de nieuwe omgeving.

methode-header-min

DIT ZIJN DE BELANGRIJKSTE UPDATES

Deze verbeteringen zijn vanaf 1 september van toepassing

Komend schooljaar wordt lesgeven met Noordhoff weer een stuk slimmer en makkelijker. We gaan de eerste, van meerdere, upgrades, van onze digital leeromgeving doorvoeren. De grootste veranderingen lees je hieronder.

https://www.videoask.com/fk17axeka

Wat betekent dit voor de methode waarmee jij werkt?

Wat betekent dit voor de methode waarmee jij werkt?

746A63AD-7F36-468B-A2E8-A5E08299C75E

Veelgestelde vragen

Deze worden continu bijgewerkt.

De resultaten van leerlingen gaan op dat moment automatisch mee naar de vernieuwde leeromgeving.

Titels die voor schooljaar 2021-2022 voor het eerst beschikbaar zijn, verschijnen in de loop van deze week in de vernieuwde leeromgeving. Bestaande titels zijn nog steeds op de vertrouwde manier beschikbaar. In de loop van het schooljaar worden deze bestaande titels overgezet, zodat je dan ook de voordelen van de vernieuwde leeromgeving kunt ervaren. De resultaten van leerlingen gaan op dat moment automatisch mee naar de nieuwe omgeving. Op noordhoff.nl/klaarvoor informeren we je continu over alle veranderingen.

De afgelopen periode heeft online lesgeven een vlucht genomen. Noordhoff zet in de vernieuwde digitale leeromgeving voor vo en mbo gebruiksgemak centraal. Feedback vanuit docenten en leerlingen/studenten is hierin meegenomen. Vooral het uiterlijk van de digitale leeromgeving en het gebruiksgemak veranderen. Inhoudelijk en functioneel leveren we het lesmateriaal dat je van ons gewend bent. De vernieuwde omgeving geeft ons de mogelijkheid om de digitale leeromgeving met hulp van jouw feedback elke dag beter te maken.

Op deze website informeren we je continu over de verbeteringen. Inhoudelijk verandert de leeromgeving van de methode niet. Vanaf start schooljaar 2021 zetten wij de huidige digitale leeromgeving over naar de verbeterde versie, hier hoef jij niks voor te doen. Heb je additionele vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Per start schooljaar 2021 zetten we de eerste stap. In de loop van het schooljaar voeren we verdere verbeteringen door. We houden je hiervan op de hoogte. Jij hoeft hier niets voor te doen.

Door in te loggen met je eigen gegevens land je automatisch in de vernieuwde digitale leeromgeving. Vanuit het boekenplankje ga je naar de methode waarmee je werkt.

HEB JE EEN VRAAG?
WE HELPEN JE GRAAG!

maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur