BESTE MBO-DOCENT,

Wat betekent dit voor jou?

Hierover houden we je continu op de hoogte. Noordhoff mbo-methoden staan vanaf start schooljaar 2021 in een vernieuwde digitale leeromgeving. We werken in kleine stapjes. Check hieronder wat dit betekent voor de methode waarmee jij werkt.

archief-header-min

DIT ZIJN DE BELANGRIJKSTE UPDATES

Deze verbeteringen zijn vanaf 1 september van toepassing

Komend schooljaar wordt lesgeven met Noordhoff weer een stuk slimmer en makkelijker. We gaan de eerste, van meerdere, upgrades, van onze digital leeromgeving doorvoeren. De grootste veranderingen lees je hieronder.

https://www.videoask.com/fk17axeka

Lees meer over de verbeteringen

Wat betekent dit voor de methode waarmee jij werkt?

746A63AD-7F36-468B-A2E8-A5E08299C75E

Veelgestelde vragen

Deze worden continu bijgewerkt.

Als je boeken niet aan klassen koppelt, zijn ze alleen zichtbaar voor jou als docent. Om zeker te weten dat je studenten ook toegang tot de juiste boeken hebben, moet je ze aan een boek koppelen. Dit gaat me behulp van een koppelcode. Deze deel je met de studenten in jouw klas. Hier lees je hoe het werkt.

Titels die voor schooljaar 2021-2022 voor het eerst beschikbaar zijn, verschijnen in de loop van deze week in de vernieuwde leeromgeving. Bestaande titels zijn nog steeds op de vertrouwde manier beschikbaar. In de loop van het schooljaar worden deze bestaande titels overgezet, zodat je dan ook de voordelen van de vernieuwde leeromgeving kunt ervaren. De resultaten van leerlingen gaan op dat moment automatisch mee naar de nieuwe omgeving. Op noordhoff.nl/klaarvoor informeren we je continu over alle veranderingen.

De afgelopen periode heeft online lesgeven een vlucht genomen. Noordhoff zet in de vernieuwde digitale leeromgeving voor vo en mbo gebruiksgemak centraal. Feedback vanuit docenten en leerlingen/studenten is hierin meegenomen. Vooral het uiterlijk van de digitale leeromgeving en het gebruiksgemak veranderen. Inhoudelijk en functioneel leveren we het lesmateriaal dat je van ons gewend bent. De vernieuwde omgeving geeft ons de mogelijkheid om de digitale leeromgeving met hulp van jouw feedback elke dag beter te maken.

Op deze website informeren we je continu over de verbeteringen. Inhoudelijk verandert de leeromgeving van de methode niet. Vanaf start schooljaar 2021 zetten wij de huidige digitale leeromgeving over naar de verbeterde versie, hier hoef jij niks voor te doen. Heb je additionele vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Voor NU Nederlands, NU Rekenen, NU Engels en NU Burgerschap 2e editie blijven scores bewaard en worden gegeven antwoorden meegenomen naar de vernieuwde digitale leeromgeving.

Per start schooljaar 2021 zetten we de eerste stap. In de loop van het schooljaar voeren we verdere verbeteringen door. We houden je hiervan op de hoogte. Jij hoeft hier niets voor te doen.

HEB JE EEN VRAAG?
WE HELPEN JE GRAAG!

maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur