BESTE MBO-DOCENT & STUDENT,

Wat betekent dit voor jou?

De methode waarmee jij werkt krijgt vanaf start schooljaar een vernieuwde digitale leeromgeving. Dit doen we in kleine stapjes. We houden je continu op de hoogte. Check de updates hieronder.

archief-header-min

DIT ZIJN DE BELANGRIJKSTE UPDATES

Deze verbeteringen zijn vanaf 1 september van toepassing

Komend schooljaar wordt lesgeven met Noordhoff weer een stuk slimmer en makkelijker. We gaan de eerste, van meerdere, upgrades, van onze digital leeromgeving doorvoeren. De grootste veranderingen lees je hieronder.

https://www.videoask.com/fk17axeka

Leer meer over de verbeteringen

Vanaf start schooljaar zetten wij de huidige digitale leeromgeving over naar de verbeterde versie.

746A63AD-7F36-468B-A2E8-A5E08299C75E

Veelgestelde vragen

Deze worden continu bijgewerkt.

Op dit moment nog niets. De licenties en het lesmateriaal blijven tot start schooljaar gelijk voor docenten, leerlingen en studenten. We willen je tijdig meenemen in komende veranderingen binnen de digitale leeromgeving. Vanaf start schooljaar gaat iedereen die gebruik maakt van digitale leeromgevingen voor vo of mbo automatisch over naar deze vernieuwde omgeving. Op noordhoff.nl/klaarvoor informeren we je continu over alle veranderingen vanaf start schooljaar.

De afgelopen periode heeft online lesgeven een vlucht genomen. Noordhoff maakt per start schooljaar een start met een vernieuwde digitale leeromgeving voor vo en mbo, waar gebruiksgemak centraal staat. Feedback vanuit docenten en leerlingen/studenten is hierin meegenomen. Vooral het uiterlijk van de digitale leeromgeving en het gebruiksgemak zullen dus veranderen. Inhoudelijk en functioneel leveren we het lesmateriaal dat je van ons gewend bent. De vernieuwde omgeving geeft ons de mogelijkheid om de digitale leeromgeving met hulp van jouw feedback elke dag beter te maken.

Op deze website informeren we je continu over de verbeteringen. Inhoudelijk verandert de leeromgeving van de methode niet. Vanaf start schooljaar zetten wij de huidige digitale leeromgeving over naar de verbeterde versie, hier hoef jij niks voor te doen. Heb je additionele vragen dan kunnen je contact opnemen met ons opnemen. Voor nieuwe gebruikers (docenten) is er de Opstartservice om je volledig te ontzorgen bij het starten bij gebruik van onze methoden.

Scores blijven bewaard, gegeven antwoorden niet. Voor NU Nederlands, NU Rekenen en NU Engels 2e editie worden ook de gegeven antwoorden meegenomen. Voor NU Burgerschap worden alleen de scores meegenomen.

Dit gebeurt voor docenten én leerlingen/studenten per start schooljaar 2021.

Door in te loggen met je eigen gegevens land je per start schooljaar automatisch uit in de vernieuwde digitale leeromgeving.

HEB JE EEN VRAAG?
WE HELPEN JE GRAAG!

maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur