Hulp en contact

Graag helpen we je bij het leren kennen en gebruiken van de vernieuwde digitale leeromgeving van Noordhoff. We hebben een aantal hulpmiddelen voor je ontwikkeld, zodat jij goed van start kunt gaan met het digitale lesmateriaal.

Heb je vragen? Bel ons op 088-5226888 of maak gebruik van de chat op de klantenservice.

Korte handleiding

Gebruik de korte handleiding

Stap-voor-stap zie je waar jouw lesmateriaal staat in de vernieuwde leeromgeving. Ideaal als je weinig tijd hebt en snel aan de slag wilt.

E-learning

Check de online training

Volg de algemene e-learning om de digitale leeromgeving optimaal in te zetten! In circa een uur tijd krijg je een complete rondleiding door de vernieuwde online leeromgeving.

Boekenplank

Lees hier hoe je werkt vanaf jouw persoonlijke boekenplank

Volg de stappen om lesmateriaal toe te voegen en te delen met je leerlingen.

Contact

We helpen je graag verder!

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer weten over de vernieuwde digitale leeromgeving? We helpen graag! Bel ons op 088-5226888 of maak gebruik van de chat op de klantenservice.

Veelgestelde vragen

Deze worden continu bijgewerkt.

Foutmeldingen en problemen met het platform kun je doorgeven via de feedback-button in de digitale leeromgeving. Voor alle andere feedback neem je contact op met de klantenservice van Noordhoff.

Per schooljaar 2022-2023 zijn de meeste titels van Noordhoff voor het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs beschikbaar in de vernieuwde leeromgeving. Wil je weten of dit geldt voor de titel(s) waar jij mee werkt? Check dit dan op deze site:

De resultaten van leerlingen gaan op dat moment automatisch mee naar de nieuwe omgeving.

De afgelopen periode heeft online lesgeven een vlucht genomen. Noordhoff zet in de vernieuwde digitale leeromgeving voor vo en mbo gebruiksgemak centraal. Feedback vanuit docenten en leerlingen/studenten is hierin meegenomen. Vooral het uiterlijk van de digitale leeromgeving en het gebruiksgemak veranderen. Inhoudelijk en functioneel leveren we het lesmateriaal dat je van ons gewend bent. De vernieuwde omgeving geeft ons de mogelijkheid om de digitale leeromgeving met hulp van jouw feedback elke dag beter te maken.
Meer weten? Check dan deze video over de vernieuwde digitale leeromgeving.

Op deze website informeren we je continu over de verbeteringen. Inhoudelijk verandert de leeromgeving van de methode niet. Vanaf start schooljaar 2022 zetten wij de huidige digitale leeromgeving over naar de verbeterde versie, hier hoef jij niks voor te doen. Heb je additionele vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Op desktop, laptop of tablet heb je de beste ervaring met onze digitale leeromgeving.

Door in te loggen met je eigen gegevens land je automatisch in de vernieuwde digitale leeromgeving. Vanuit het boekenplankje ga je naar de methode waarmee je werkt.